ПИСМО ОТ РОДИТЕЛ

Не знам как да се изразя с думи,но бих искала да поздравя всички учители с предстоящия най-голям празник ”Възкресение Христово” ,защото Вие сте лъч надежда за нашите деца.Благодарение на Вас те израстват и стават пълноценни хора.Благодаря Ви за това,че дори и в тези тежки дни останахте до нашите деца, и не спряхте да се борите с цената на много мъки за това да им предадете знанията нужни им за живота. Дори в тези дни Вие пренебрегнахте свойте семейства, за да отделите от ценното си време и да изпълните дълга си.Дано тези дни на равносметка ,които Бог ни праща да са ни от полза,когато се върнем към стария си живот.Дано повече родители да осъзнаят, че трябва заедно да се борим за тях. Дано с нашата подкрепа и уважение поне малко да Ви се отблагодарим.Дано това“Възкресение” да стане и в нас за да построим един нов свят за нас, и нашите деца.Нека първо ние им дадем пример,а после да чакаме и в тях да покълне зрънцето на доброто отношение.
Благодаря Ви още веднъж за разбирането,толерантността и отношението.Без такива като Вас нямаше да ни има като народ.
ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛОТО ВИ ДЕЛО.

Сузана Кочева

С БЛАГОДАРНОСТ И ПОКЛОН!

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,
С искрено уважение ние, екипът на СУ „Неофит Рилски”, отправяме своята безмерна благодарност към Вашата всеотдайност при стартирането и провеждането на електронното обучение на децата ни. Само заедно, едни до други-можем да успеем в преодоляване предизвикателствата на новото време. През последните две седмици, в безпрецедентна ситуация успяхме заедно да сложим началото на една нова за всички ни комуникация:
– ние, учителите-преодолявайки стереотипите, подлагайки на изпитание знания, умения, методики и педагогически техники, успяхме отново да „влезем в час”, без да виждаме очите учениците си и да чуваме гласовете им (в началото);
– Вие, родителите, ни се доверихте и подкрепихте опитите ни да бъдем полезни.
Знаем как стоите до компютрите и електронните устройства и напътствате децата, знаем колко трудности срещате в ежедневието си, та дори само да държите децата вкъщи, когато младата им енергия прелива;
Искаме да знаете, че Вашата подкрепа ни дава сили да продължаваме да търсим нови и нови пътища към умовете на децата.
Благодарим и на учениците си, че успяха да се приспособят толкова бързо към новата ситуация, и не само това-те наистина успяват в обучението си.
Стъпка по стъпка – пътят ни е общ. Бъдете упорити и отговорни във важната мисия, с която сме се заели заедно!
БЛАГОДАРИМ ВИ! БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!