Ние, учениците от първи „а“ клас от СУ „Неофит Рилски“- гр. Банско поздравяваме всички Вас с настъпващите Коледни и Новогодишни празници. Ние вярваме, че на Коледа се случват чудеса и се сбъдват мечти. Пожелаваме Ви го от сърце! Нашата мечта е Новата година да я започнем в класните си стаи.

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И НЕЗАБРАВИМА НОВА ГОДИНА!

Домът е святост…

Там е всичко мое – мама, татко и аз. Здрави, сплотени и истински…

Миг преди изгряването на Витлеемската звезда Ви пожелаваме здраве и светлина!


Децата от 3 ,,б” клас и техните учители – Катерина и Елена

СУ ,,Неофит Рилски” гр. Банско

Весели празници!!!

Пускане на видеото

Една усмивка прави чудеса

Едно дете се вълнува как да направи света по-добро място… Как да поздрави и вдъхнови хората преди светлия християнски празник… И ето..написва разказ. Думите са топли, искрени, от сърце.. .за да е още по-вълнуващо, то превръща текста в игра със своята малка сестрица. И ето-чудни етюди. В навечерието на Коледа посланието на Рая е… Една усмивка прави чудеса.

Коледа е! Най-вълшебният празник в годината, който очакваме с нетърпение. Не само заради подаръците, които ще открием под коледното дърво, а заради магията наречена Дядо Коледа, в която все още вярваме!

Коледа чиста и свята!

Коледа не е просто времето, когато отваряме подаръците си, а времето, когато отваряме сърцата си!

Ние, 1″б“ клас от СУ „Неофит Рилски“ гр. Банско с учители г-жа Валентина Друнчилова и г-жа Фиданка Финдрина, Ви призоваваме :

– Отворете сърцата си! Нека бъдем по-добри от вчера! Както в приказките, така е и в живота – Доброто винаги побеждава злото!

И не забравяйте: На Коледа стават чудеса!

Коледа 2020